Det er lykken at være fri for migræne

Det er sandt, jeg ved det, jeg taler af erfaring. Jeg har levet med migræne i mange år, fra jeg var 27 år. I dag er jeg fri for migræne.

Jeg kom hjem fra arbejde og glædede mig til at komme hjem og slappe af og BANG så hvad jeg migræne for første gang.

I flere år spiste jeg migrænemedicin og synes det var ok, da det jo tog smerten. Men jeg var aldrig rigtig frisk. Jeg tænkte ofte over hvordan jeg kunne blive fri for migræne. Jeg prøvede mange forskellige tiltag, men ikke med vedvarende effekt.  Ikke før jeg mødte tankefeltterapi og METAsundhed.

Endelig fri for migræne

Endelig blev jeg fri for migræne

METAsundhed den psykosomatiske traumemodel for at blive fri for migræne

METAsundhed er en psykosomatisk tilgang til kroppen. Da jeg gennem dette fik forståelse for, hvorfor jeg havde migræne, var jeg sikker på at jeg ville blive fri for migræne. Der var meget der kunne trigge migrænen. Det var alt fra, hvis jeg var ved at komme for sent til frisøren eller når jeg havde været presset på arbejde og efterfølgende kunne slappe af. Eller bare det at vågne om morgenen og se ud af vinduet og tænke, hvor der det dejligt vejr og hvor er det dejligt at jeg ikke har migræne – så bum så havde jeg ondt igen.

Når man lærer den psykosomatiske traumemodel, så vil man erfare at migrænen opstår når man kan slappe af. Det er sjældent at den er der, når man er stresset. Det der er vigtig for at komme “til bunds” med migrænen er, at finde ud af hvad der sket omkring det tidspunkt da den opstod.

Du tænker måske, ej det kan jeg ikke huske, det er jo lang tid siden. Det er der du har brug for hjælp, af en terapeut som mig. Det er muligt at komme tilbage og huske hvad der skete. Men vi fortrænger det måske, vi ser ikke selv at det har betydning. Eller måske har det været en chok og derfor er det fortrængt fra bevidstheden. Men det kan findes. Det er som at være detektiv i sit eget liv og det er faktisk meget spændende.

Da det er stress situationer der har sat sig i kroppens celler, skal vi efter følgende arbejde med traumeforløsning. Det har jeg de bedste redskaber til, jeg bruger tankefeltterapi og transbiologisk traumeterapi, du kan læse mere om metoderne her.

Du kan læse mere om META sundhed her og du kan læse mere om den danske forening om META sundhed her.