Tankefeltterapi

Tankefeltterapi kan lindre og ofte fjerne fysisk og psykisk ubehag. Tankefeltterapi er en kombination af samtale og stimulering af meridianerne i kroppen. Under samtalen finder vi det nøjagtige øjeblik, som var årsagen til ubehaget.

Vi holder fokus på det chok, du har fået, på de ubehagelige følelser, billeder eller tanker du har. Når kroppens meridianer bliver stimuleret, vil ubehaget blive opløst og forsvinde. På ganske kort tid eller efter få behandlinger kan tunge og svære tanker og overbevisninger opløses. Ved fysiske symptomer finder vi de bagvedliggende påvirkninger og fokuserer på samme vis på disse, imens der arbejdes med meridianerne.

Det, der adskiller tankefeltterapi fra mange andre behandlingsmetoder, er, at vi holder fokus på den ubehagelige følelse, billeder eller tanker du har, indtil det er opløst. Under behandlingen bringer vi tanker, følelser og krop i harmoni, derved opnås en tilstand af at være mentalt rolig – dette er målet med samtalen og behandlingen.

Der er ingen bivirkninger. Du kan dog blive meget træt efter en behandling.

Under behandlingen sidder du i en stol og er fuld påklædt. Jeg stimulere meridiankunkterne med en let banken med finderspidserne. Du kan se punkterne der stimuleres, de er angivet med orange på billeder på denne side.

Tankefeltterapi blev udviklet af den ammerikanske psykolog Roger Callahan i 1980’erne.

På billedet ses de meridianpunkter, der stimuleres under behandlingen. Behandlingen foregår imens, du sidder i en stol, og du er fuldt påklædt.

N

Tankefeltterapi er risikofrit, der er ingen bivirkninger

N

Tankefeltterapi kan lindre og ofte fjerne psykisk og fysisk ubehag

N

Metoden er godkendt som en evidensbaseret behandlingsmetode i USA

Effektiv terapi i forbindelse med angst, migræne, følelsesmæssig ubehag, traumer m.m. via tankefeltterapi og psykoterapi. 

Find mig her

Helsehuset 

Hattemagergade 5

9000 Aalborg

 

Kontakt mig

Mail: h.fisker@live.dk

Telefon: + 45 60 55 10 64

@2024 Alle rettigheder forbeholdes
Webdesign af Katrine Brandborg