Tankefeltterapi

Tankefeltterapi (TFT)

er en kombination af samtale og stimulering af meridianerne i kroppen. Under samtalen finder vi det nøjagtige øjeblik, som var årsagen til, chokket opstod.

Mere om tankefeltterapi

Vi holder fokus på chokket, på de ubehagelige følelser, billeder eller tanker du har. Når kroppens meridianer bliver stimuleret, vil ubehaget blive opløst og forsvinde. På ganske kort tid eller efter få behandlinger kan tunge og svære tanker og overbevisninger opløses. Ved fysiske symptomer finder vi de bagvedliggende påvirkninger og fokuserer på samme vis på disse, imens der arbejdes med meridianerne.

Det, der adskiller tankefeltterapi fra mange andre behandlingsmetoder er, at vi holder fokus på den ubehagelige følelse, billeder eller tanker du har, indtil det er opløst. Under behandlingen bringer vi tanker, følelser og krop i harmoni, derved opnås en tilstand af at være mentalt rolig – dette er målet med samtalen og behandlingen.

Ved tankefeltterapi er der ingen bivirkninger, du kan dog blive meget træt efter en behandling. Metoden er godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

På billedet ses de meridianpunkter, der stimuleres under behandlingen. Behandlingen foregår imens, du sidder i en stol, og du er fuldt påklædt.

Du kan mødes med mig i min klinik i Aalborg eller i Mariager.

I Aalborg holder jeg til i Fremtidens hus, hvor jeg deler lokaler med Helsehuset Aalborg. Her er jeg mandag og onsdag og eventuelt i weekenden. I Mariager mødes vi i mit private hjem, her er der mulighed for behandling tirsdag, torsdag og fredag.

Adresse - Aalborg

Fremtidens Hus
Vesterbro 18, st.
9000 Aalborg

Mandag og onsdag kl. 9-18

Adresse - Mariager

Hadsundvej 5a
9550 Mariager

Tirsdag, torsdag og fredag
kl. 9-18

Telefon

+45 60 55 10 64

Kontakt mig i dag

+45 60 55 10 64

13 + 12 =