Transbiologisk Traumeterapi (TBT)

Kropsbaseret traumeforløsning som skaber dyb transformation af traumer og symptomer.

I transbiologisk traumeterapi arbejdes der med den fysiske reaktion i kroppen, når vi mærker vores følelser som for eksempel sorg, vrede, frygt og angst og selvfølgelig også de positive følelser som blandt andet glæde.

Under behandlingen går vi på opdagelse i de fysiske symptomer i kroppen, hvordan mærked de?

Er der en stor sten i maven, en hvirvel i brystet, tyngde i skuldrene. Under behandlingen er vi nysgerrige på hvad der er nede i hvirvlen, er der noget under stenen og hvor kommer tyngden i skuldrene fra. Det kan også være noget helt andet du mærker, men vi er nysgerrige.

Det gælder det om at blive i det der mærkes. Vi er så vant til at flygte eller undertrykke ubehagelige følelser. Men de dukker højst sandsynlig op igen, når vi står i situationer. der ligner det der oprindeligt gav os ubehag.

Du har brug for mig til at blive i ubehaget. Jeg hjælper dig ogås med at være nysgerrig på det du mærker. Jeg er din guide når du skal på opdagelse i hvad der foregår i kroppen, når du mærker dine følelser.

De fleste af vores udfordringer stammer fra følelsesmæssige konflikter tidligere i livet. Disse gamle traumeøjeblikke kan være glemte men alligevel påvirke vores sind, tankegang og krop.
Med TBT kan vi komme helt ned i de ældste og ubevidste lag af hjernen.

Under behandlingen sidder du i en stol og er fuld påklædt. 

Metoden blev udviklet i 1990’erne af den canadiske psykolog Grant McFetridge som en teknik til både at forløse traumer og til at opnå adgang til prenatal (før fødsel) erindring.

Effektiv terapi i forbindelse med angst, migræne, følelsesmæssig ubehag, traumer m.m. via tankefeltterapi og psykoterapi. 

Find mig her

Helsehuset 

Hattemagergade 5

9000 Aalborg

 

Kontakt mig

Mail: h.fisker@live.dk

Telefon: + 45 60 55 10 64

@2024 Alle rettigheder forbeholdes
Webdesign af Katrine Brandborg