Behandling af chok

For de fleste af os kører hverdagen med arbejde, børn, fritidsaktiviteter – den ene dag ligner den næste og det har vi det ganske godt med.

Men pludselig sker der noget i som “som slår bene væk under dig” Du haved overhovedet ikke tænkt at det ville ske, du havde ikke forudset det eller tænkt det kunne ramme dig – det er noget der sker for ander.

Det kan for eksempel være

  • du får en uventet diagnose som bliver livsændrende
  • du er ude for en ulykke eller er pårørende er
  • du er vidne til en ulykke
  • din partner vil pludselig skilles

Du får et chok. Adrenalinen kører i kroppen konstant, der er aldrig ro. Dine tanker kræser om hvad der skal ske og hvad der er ske og hvordan det skal gå. Der er måske aldrig ro i tankerne. Måske frygter du fremtiden, du kan ikke overskue den. Måske har du også svært ved at sove.

Der kan gøres noget ved det. Jeg kan hjælpe dig med igen at finde ro både i tankerne og i kroppen gennem en behandling af chok.

Jeg hjælper dig med at gå tilbage og ind i chokket igen. Du tænker nok, oh det lyder ikke rart men det er den aller bedste måde at slippe chokket på. Og jeg er der til at hjælpe dig.

Du sidder i en stol, du lukker øjnene og vi går tilbage på en fantasirejse til det der er sket. Du mærker hvad det gør ved dig, samtidig beroligere jeg din underbevidsthed, og over tid falder det til ro. Nogle gange kan det ske ved en behandling men ofte skal der flere til. 

Højst sandsynlig har du også fået mere end et chok under begivenheden. Så hjælper jeg dig med at se begivenheden som en indre film og vi arbejder med chokkene efterhånde som vi kommer frem i filmen. Det er en ret effektiv måde at arbejde med chok på. Vi er så træende i at flygt fra det vi ikke kan lide men vil vi slippe det skal vi være i det og mærke det.

Efter endt behandling vil der igen være ro i tankerne og kroppen og kan du bedre overskue din situation. Måske kan du genoptage nogle af de daglige gøremål og bedre overskue hvad der skal til for at få et liv du trives i igen.

Et chok kan gøre os handlingslammede og få adrenalinen til at køre i kroppen

Du kan få det godt igen

Effektiv terapi i forbindelse med angst, migræne, følelsesmæssig ubehag, traumer m.m. via tankefeltterapi og psykoterapi. 

Find mig her

Helsehuset 

Hattemagergade 5

9000 Aalborg

 

Kontakt mig

Mail: h.fisker@live.dk

Telefon: + 45 60 55 10 64

@2024 Alle rettigheder forbeholdes
Webdesign af Katrine Brandborg