Behandling af migræne

Når du vil være migrænefri og kommer hos mig, arbejder vi med følelser og nogle af de hændelser der har været gennem livet.

Min overbevisning er at migrænen ikke er tilfældig. Den kommer af en årsag. En følelsesmæssig årsag.

Der har været et øjeblik, hvor du er blevet påvirket af noget og migrænen er startet.

Nu tænker du måske, det er så lan tid siden, det kan jeg da ikke huske. Men jo, det kan du komme til, jeg hjælper dig.

Vi starter med at lave din livslinje. Hvad er der skaet i dit liv. De fleste synes faktisk at det er lidt spændende at reflektere over sit eget liv.

I første omgang er det i store træk. Og efterfølgende går vi i detaljer. Efter hånden begynder du at huske mere og mere omkring den tid hvor du fik det første migræneanfald.

Nu bliver du måske overrasket – men ofte starter migrænen der hvor vi får en løsning på noget som virkelig har påvirket os i negativ retning. Og nej, du kan ofte ikke selv se det.

Du har vænnet dig til at lev i det, så du ser ikke eller er ikke opmærksom på at det er en stress faktor i dit liv. Det er derfor du skal bruge mig som terapeut til at hjælpe dig.

Vi bliver blinde for det vi lever med eller i. Vi er måske opvokset med det, så vi ved slet ikke at det kan være anderledes. Men det kan det.

Når vi kommer der til, hvor vi ved hvad der er dit issue skal vi forløse det. Højst sandsynligt er der fler områder hvor vi skal brude følesesforløsende terapi. Jeg har speciale i at forløse chok og traumer så du vil være i gode hænder hos mig.

Hos mig vil du også finde ud af at du kan have migræen både når du er stresset og også når, og måske hovedsagelig når du har overstået noget og igen kan slappe af.

Du vil blive opmærksom på, at det er de følelser du mærker der påvirker migrænen, det er følelser der udløser et migræneanfald. Det gode ved det er, at det kan vi arbejde med.

For eksempel ved migræne i forbindelse med menstruationcyklus ser jeg på, om der er temaer omkring graviditet. Måske frygten for at blive gravid eller ikke at kunne blive gravid. Har der været aborter – både spontane og provokerede? Hvordan er forholdet til at få og have menstruation?

Og jo, det er rigtig godt at tage en migrænepille så du ikke har ondt. Men i længden var det ikke en holdbar løsning for mig. Jeg synes aldrig at jeg var rigtig frisk. Du kan sagtens være på medicin når vi arbejder, hverdagen kan jo ikke fungere hvis vi har ondt.

Min overbevisning er, at hvis vi vil transformere vores liv, så sker det ikke ved at tage en pille. Det sker ved at arbejde med os selv og se på “hvad vi har i rygsækken”. Jeg er overbevidst om, at vi kan få det bedre ved at behandle vores traumer. Både de kendte og de ubevidste.

Vil du vide mere er du velkomme til at ringe eller at skrive til mig.

Migræne kan være som en endeløs vandring. Vi tror ikke der er noget der kan hjælpe. Vi finder os ikke til pas nogle steder og kan have frygtelig dårlig samvittighed når vi igen har et anfald eller vi frygter måske det næste anfald. 

Men måske er migræne en udviklingsmulighed – der er noget i vores liv vi skal have forholdt os til.

Effektiv terapi i forbindelse med angst, migræne, følelsesmæssig ubehag, traumer m.m. via tankefeltterapi og psykoterapi. 

Find mig her

Helsehuset 

Hattemagergade 5

9000 Aalborg

 

Kontakt mig

Mail: h.fisker@live.dk

Telefon: + 45 60 55 10 64

@2024 Alle rettigheder forbeholdes
Webdesign af Katrine Brandborg