METAsundhed

Har du symptomer i kroppen, der driller dig, og som du ikke kan komme af med, eller som vender tilbage gang på gang?

Ved du at der kan være en følelsesmæssig årsag til symptomerne?

Du kender måske det med at blive syg, når du endelig får ferie og kan slappe af. Nu er der endelig ro og tid, og kroppen reagerer måske med influenzasymptomer. Sådan kan kroppen også reagere efter andre udfordringer end lige det at have haft travlt.

Har du smerter, eksem, betændelse eller andre symptomer, så kan det være kroppen, der reagerer på en følelsesmæssig oplevelse. Det kan f.eks. være påvirkninger efter krænkelse, ikke at føle sig tilstrækkelig, ikke at magte sit arbejde eller parforhold. At være bekymret for sine børn, sine forældre eller noget helt andet, der har påvirket dig. Lige som kroppen bliver påvirket af f.eks. stress og for meget arbejde, bliver den også påvirket af andre udfordringer i livet.

Vi bliver påvirket at de situationer, vi bliver udsat for. Vi påvirker os selv, afhængig af hvordan vi reagerer i situationerne. Det er individuelt, hvordan vi håndterer, tænker og reagerer, når vi bliver udfordret.

Jeg kan med METAsundhed hjælpe dig med at finde sammenhæng mellem dine symptomer, og hvad der har påvirket dig. Når vi kender denne sammenhæng, kan vi skabe ro på de udfordrende følelser, og det kan påvirke symptomerne i positiv retning.

Effektiv terapi i forbindelse med angst, migræne, følelsesmæssig ubehag, traumer m.m. via tankefeltterapi og psykoterapi. 

Find mig her

Helsehuset 

Hattemagergade 5

9000 Aalborg

 

Kontakt mig

Mail: h.fisker@live.dk

Telefon: + 45 60 55 10 64

@2024 Alle rettigheder forbeholdes
Webdesign af Katrine Brandborg