Hvem er jeg?

Jeg hedder Henriette

Jeg har følgende uddannelser

  • Psykoterapeut fra Mygind institute (nu Skole for traumeforløsende Psykoterapi) du kan læse mere om skolen her www.stpt.dk
  • Jeg er registreret på skolens terapeutliste, du kan se listen her
  • Angstterapeut uddannet hos Bente Jacobsen, se www.Jacobsenterapi.dk
  • Tankefeltsterapeut fra Dansk skole for tankefeltterapi
  • Transbiologisk traumeterapeut fra Mygind Institute
  • METAsundheds Master (den psykosomatiske tilgang til kroppen) fra Mygind Institute

Jeg er medlem af FaDP og derfor Registreret Psykoterapeut. FaDP er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Min titel Registreret Psykoterapeut er beskyttet og fungere som dokumentation for, at jeg er en psykoterapeut, der har et solidt både uddannelsesmæssigt og branchemæssigt tilhørsforhold og løbende efteruddannes og modtager supervision.

Hvis du vil læse mere om mig kan du scrolle længere ned på siden.

Henriette Fisker, www.henriettefisker.dk, tankefeltterapeut, tankefeltterapi,

Min vision er at hjælpe andre mennesker til at få ro i kroppen, hjertet og tankerne, så de kan føle sig frie og har energi til at leve det liv, de ønsker sig.

Hvorfor blev jeg psykoterapeut?

Jeg blev ramt af migræne, da jeg var 27 år. Det kom pludseligt en dag efter arbejde, så havde jeg migræne. Migrænen kom hypigere og hygigere og jeg belve mere og mere udfordret. Det kunne være svært at være mor og passe arbejde og i det hele taget at have overskud.

Det var normalt for mig at have mellem 7 og 16 migrænedage om måneden.

Jeg begyndte at få migræne medicin. Jeg husker, hvor fantastisk det var, endelig en lindring fra smerten. Men i længden var det ikke en holdbar løsning. Jeg havde mange migrænedage, og jeg følte mig aldrig helt frisk. Enten havde jeg migræne eller kæmpede med bivirkningerne fra medicinen, jeg kalder det medicintømremænd.

Jeg begyndte at søge efter andre løsninger end medicin, jeg prøvede mange ting med håb og forventning men uden gode resultater. Indtil jeg hørte om tankefeltterapi og sammen med psykoterapi var det, det der hjalp mig og jeg fik igen et liv uden migræneanfald.

Jeg begyndte med et weekendkursus i Tankefeltterapi  og jeg blev facineret af metoden og de resultater jeg så. Jeg besluttede mig for at uddanne mig som psykoterapeut for virkelig at forstå den psykosomatiske tilgang til symptomer og blive migrænefri.

Jeg ved hvordan det er at leve med migræne. Jeg ved, hvordan det er at vågne klokken 4 om morgenen med migræne og tage piller for at møde på arbejde til kl 8.

Jeg kender følelsen når man ligger i sengen på en sommeraften og hører naboen hygge sig med sine børn, medens mine egne børn må underholde sig selv, fordi jeg ikke har energi til at være oppe.

Jeg ved, hvordan det er at skulle deltage i fødselsdage, konformationer eller det er morsdag og man håbe bare, at migrænen ikke dukker op.

Jeg ved hvordan det er, når man bare gerne vil hjem, for at komme i seng fordi man har ondt og trænger til at hvile.

Jeg ved hvordan det er når man er ved at give op, og tænker der er ikke noget at gøre, jeg gider ikke mere.

Men jeg ved også, at det er muligt at få det bedre. Det er muligt at leve et liv uden migræne.

Læse mere om migræne her på min hjemmeside og opdag, hvordan mine metoder kan hjælpe dig.

Metoderne jeg bruger kan også bruges til andre udfordringer end migræne.

Jeg ønsker for dig, at du kan opnå den samme velvære som mig.

Før jeg blev psykoterapeut, arbejde jeg som ingeniør i det private erhvervslig i 30 år. Jeg har to børn, en stor del af deres barndom var jeg alene med dem. I dag er begge mine børn voksne og er flyttet hjemme fra.

Jeg bor i Mariager men har boet mere end 30 år i Gistrup, jeg føler mig godt tilpas i det nordjyske og knyttet til Aalborg.

Min klinik ligger i Aalborg. Det vil glæde mig at byde dig velkommen i klinikken. Her er alle følelser tilladte, inklusiv dem vi har lært at skjule, eller dem vi synes vi skal skjule. Alt må siges, der er ikke noget der skal holdes tilbage.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig.

Hvad siger klienterne

Klient med kræft
At få diagnosen uhelbredelig kræft, fik hele mit liv til at gå i sort på et split sekund. Overlever jeg, hvad med mine børn og min mand, skal de miste deres mor og kone.

Hvordan kommer jeg videre fra dette chok, hvordan får jeg igen ro på mig selv og alle de tanker der suser rundt i mit hovede, som en tornado for fuld udblæsning.

Ikke at kunne tænke rationelt er som at være i konstant panik, både i hovedet og i kroppen, det er virkelig pinefuldt at befinde sig i den tilstand hele tiden dag og nat.

Gennem mit forløb med tankefeltterapi har jeg sammen med Henriette arbejdet meget med angsten for at dø, som hele tiden ved der og som føltes som en permanent beboer i mit hovede. Jeg har også arbejdet med følelsen af ikke at kunne glæde mit til en eller anden begivenhed. Det føltes overhovedet ikke rigtigt, at jeg fortjente, at mærke glæde, med alt den smerte jeg havde påført min familie, ved at få diagnosen kræft.

Tankefeltterapi har virkelig hjulpet mig igennem den værste krise i mit liv. Det har hjulpet mig med at finde livslysten frem igen og sætte mine tanker og mit liv i et andet perspektiv. Jeg kan trods diagnosen mærke det gode ved livet og har fået redskaber til at tænke positivt og ikke gå ned i et sort hul, hvis tingene bliver lidt svært, som det bliver en gang imellem med sådan en sygdom.

Charlotte 50 år

Allergi

Jeg har været udfordret med allergi det meste af mit liv. Jeg tror det er støvallergi. Det er meget generende, jeg få tilstoppe næse og kløende øjne i forskellige situationer.

Jeg er ikke meget til terapi. Jeg mener ikke man skal rode i fortiden og det med at tale om følelser ved jeg ikke om jeg tror på hjælpet.

Jeg har prøvet tegneterapi, det var overskueligt og ikke en masse snak. Jeg tegnede min irritation over at have allergi. Efter seks tegninger kunne Henriette se at min udfordring havde forløst sig – det lyder mærkeligt, men jeg kunne jo teste det ved at udsætte mig selv, for en af de situationer der normalt ville udløse min allergi.

Jeg reagerede ikke på situationen. Jeg har været i situationen flere gange nu uden at få allergi.

Anonym mand 59 år

Relationskonflikt

Da jeg startede hos Henriette, var jeg havnet i en arbejdsmæssig relationskonflikt. Jeg spekulerede hele tiden over, hvordan jeg kunne løse den – men det var umuligt. Jeg var der, hvor jeg ikke selv vidste, hvad jeg følte. Jeg kunne ikke sove om natten – det var opslidende. Når jeg talte med andre om det, synes jeg ikke de forstod mig.

Da jeg kom hos Henriette, var det virkelig dejligt, at der blev lyttet og hun tog det jeg fortalte alvorligt. Hun hjalp mig med at finde ud af, hvilke følelser der var på spil. Hun hjalp mig også med at mærke følelserne og forstå, hvordan de påvirkede mig. Det var nyt for mig – men det hjalp. Det betyder at jeg ikke bliver så følelsesmæssig påvirket i de situationer, der tidligere udfordrede mig.

Nu kan jeg med ro stå ved mig selv og jeg ved, hvor mine grænser er og lader dem ikke blive overskredet.

Hvis jeg ikke havde gjort noget for at få hjælp, så tror jeg, at det var endt med en sygemelding, og måske var det også gået ud over mit parforhold.

Efter endt forløb har jeg det godt. Jeg kan sætte grænser og stå ved mig selv, og jeg har det godt med det. Jeg er blevet meget gladere og har mere overskud.

Camilla 31 år

Effektiv terapi i forbindelse med angst, migræne, følelsesmæssig ubehag, traumer m.m. via tankefeltterapi og psykoterapi. 

Find mig her

Helsehuset 

Hattemagergade 5

9000 Aalborg

 

Kontakt mig

Mail: h.fisker@live.dk

Telefon: + 45 60 55 10 64

@2024 Alle rettigheder forbeholdes
Webdesign af Katrine Brandborg