Tankefeltterapi

Tankefeltterapi kan lindre og ofte fjerne fysisk og psykisk ubehag. Tankefeltterapi er en kombination af samtale og stimulering af meridianerne i kroppen. Under samtalen finder vi det nøjagtige øjeblik, som var årsagen til ubehaget.

Transbiologisk traumeterapi

Kropsbaseret traumeforløsning som skaber dyb transformation af traumer og symptomer. I terapien arbejdes der med dem fysiske reaktion i kroppen ved for eksempel chok, sorg, vrede, angst.

Tegneterapi

Tegneterapi kan med fordel anvendes ved problemstillinger hvor det er svært at sætte ord på, hvor det er svært at tale om udfordringerne, eller ved forhold hvor barggrunden for problemerne ikke er kendte.

METAsundhed

Tilbagevendende symptomer for eksempel smerter eller eksem kan have en følelsesmæssig baggrund. Jeg kan hjælpe dig med at finde denne sammenhæng og vi kan skabe ro og påvirke symptomerne i prosetiv retning.

Tankefeltterapi

Vi holder fokus på det chokket du har fået, på de ubehagelige følelser, billeder eller tanker du har. Når kroppens meridianer bliver stimuleret, vil ubehaget blive opløst og forsvinde. På ganske kort tid eller efter få behandlinger kan tunge og svære tanker og overbevisninger opløses. Ved fysiske symptomer finder vi de bagvedliggende påvirkninger og fokuserer på samme vis på disse, imens der arbejdes med meridianerne.

Det, der adskiller tankefeltterapi fra mange andre behandlingsmetoder er, at vi holder fokus på den ubehagelige følelse, billeder eller tanker du har, indtil det er opløst. Under behandlingen bringer vi tanker, følelser og krop i harmoni, derved opnås en tilstand af at være mentalt rolig – dette er målet med samtalen og behandlingen.

Ved tankefeltterapi er der ingen bivirkninger, du kan dog blive meget træt efter en behandling.

Tankefeltterapi blev udviklet af den ammerikanske psykolog Roger Callahan i 1980’erne.

På billedet ses de meridianpunkter, der stimuleres under behandlingen. Behandlingen foregår imens, du sidder i en stol, og du er fuldt påklædt.

N

Tankefeltterapi er risikofrit, der er ingen bivirkninger

N

Tankefeltterapi kan lindre og ofte fjerne psykisk og fysisk ubehag

N

Metoden er godkendt som en evidensbaseret behandlingsmetode i USA

Transbiologisk Traumeterapi (TBT)

Kropsbaseret traumeforløsning som skaber dyb transformation af traumer og symptomer.

I terapien arbejdes der med den fysiske reaktion i kroppen når vi mærker vores følelser som for eksempel sorg, vrede, frygt og angst og selvfølgelig også de positive følelser som blandt andet glæde.

Under behandlingen går vi på opdagelse i de fysiske symptomer i kroppen og så gælder det om at blive i det der mærkes. Vi er så vand til at flygte eller undertrykke ubehagelige følelser, men så dukker de højst sandsynlig op igen når vi står i situationer der ligner det der oprindeligt gav os ubehag.

De fleste af vores udfordringer stammer fra følelsesmæssige konflikter tidligere i livet. Disse gamle traumeøjeblikke kan være glemte men alligevel påvirke vores sind, tankegang og krop.
Med TBT kan vi komme helt ned i de ældste og ubevidste lag af hjernen.

Metoden blev udviklet i 1990’erne af den canadiske psykolog Grant McFetridge som en teknik til både at forløse traumer og til at opnå adgang til prenatal (før fødsel) erindring.

Tegneterapi

Tegneterapi kan med fordel anvendes ved problemstillinger hvor det er svært at sætte ord på, hvor det er svært at tale om udfordringerne, eller ved forhold hvor brggrunden for problemerne ikke er kendte.

Tegneterapi er en meget brugbar proces, da den leder os direkte til det niveau i underbevisdtheden, hvor traumer og adfærdsmønstre er gemt.

Nej – ved tegneterapi skal du ikke vær god til at tegne, tegningerne skalikke være fine eller ligne noget for at terapien virker.

Der er også tempo på i tegneterapien, der bruget et par minutter til at tegne tegneingen, hvor mange tegninger der skal bruge i terapien kan der ikke siges noget om på forhånd.

Metoden er en unik for for tegneterapi, der kombinere almindelig tegneterapi med tankefeltterapi.

Metoden er udviklet af behandlerne Philip Davis og Christine Sutton i 2009.

Eksempel på et billedet fra en tegneterapi.

METAsundhed

Har du symptomer i kroppen der driller dig, som du ikke kan komme af med eller som vender tilbage gang på gang.

Ved du at der kan være en følelsesmæssig årsag til symptomerne?

Du kender måske det med at blive syg, når du endelig får ferie og kan slappe af. Nu er der endelig ro og tid og kroppen reagerer måske med influenzasymptomer. Sådan kan kroppen også reagere efter andre udfordringer end lige det at have haft travlt.

Har du smerter, eksem, betændelse eller andre symptomer, så kan det være kroppen, der reagerer på en følelsesmæssig oplevelse. Det kan f.eks. være påvirkninger efter krænkelse, ikke at føle sig tilstrækkelig, ikke at magte sit arbejde eller parforhold. At være bekymret, for sine børn, sine forældre, eller noget helt andet, der har påvirket dig. Lige som kroppen bliver påvirket af feks. Stress og for meget arbejde bliver den også påvirket af andre udfordringer i livet.

Vi bliver påvirket at de situationer, vi bliver udsat for. Vi påvirker os selv, afhængig af hvordan vi reagerer i situationerne. Det er individuelt, hvordan vi håndterer, tænker og reagere, når vi bliver udfordret.
Jeg kan hjælpe dig med at finde sammenhæng mellem dine symptomer og hvad der har påvirket dig. Når vi kender denne sammenhæng, så kan vi skabe ro på de udfordrende følelser og det kan påvirke symptomerne i positiv retning.